Ei ole pulaa sovelluksista ihmisille, jotka haluavat tallentaa seuraavan suuren osumansa. Olitpa sitten aloitteleva muusikko tai vakava musiikin tuottaja tai vain henkilö, joka haluaa tallentaa itsensä ja ystävänsä laulamaan ja soittamaan musiikkia yhdessä, on varmasti studiotallennussovellus, joka sopii täydellisesti välittömiin sävellyksiin. Tässä on viisi Apple -studion tallennusohjelmaa, jotka kaikki pyrkivät muusikot haluavat kokeilla.

Autotallibändi

Yksi suosituimmista Apple Studio -tallennusohjelmista on GarageBand. Mac -käyttäjille tämä sovellus on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Se muodostaa kolmanneksen iPhoton ja iMovien muodostavasta luovasta iLife -paketista. Vaikka hienosäätö- ja miksausosasto on rajallinen ja sillä on vain kahdeksan kappaletta tallennettavaksi, monet ihmiset rakastavat silti käyttää sitä osumien tallentamiseen yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja kyvyn aloittaa ja intuitiivisesti aloittaa musiikin luominen ansiosta .

Sovellus sisältää kaiken tarvittavan musiikin tallennuksen aloittamiseen ja käynnistämiseen. Sisäänrakennetut virtuaaliset instrumentit, laajennettu vahvistin- ja pedaalivalikoima, jotka on rakennettu iRig-käyttäjille, tämä on yksi itsenäisimmistä studiomusiikkisovelluksista kaikille muusikoille. Mahdollisuus jakaa musiikkia ja GarageBandin tarjoamat yksinkertaiset tiedostonsiirto -ominaisuudet tekevät sovelluksesta olennaisen työkalun kaikentasoisille muusikoille. Mikä parasta, työkalu on ladattavissa ilmaiseksi.

StudioTrack

Tämä on lauluntekotyökalu ja moniraitainen tallennin kaikentasoisten muusikoiden käyttöön. Noin 10 dollaria maksava sovellus auttaa muusikoita toteuttamaan musiikillisia ideoitaan sekä nauhoittamaan kappaleita tietokoneillaan ja muilla edistyneillä tietokonelaitteilla, kuten iPadilla. Sovellus on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat tehdä studiotallenteita ja joissa on ominaisuuksia, kuten; yksinkertainen mutta erittäin kaunis helppokäyttöinen käyttöliittymä, moniraitaiset tallennusominaisuudet, vain muutamia mainitaksemme. Siinä ei kuitenkaan ole virtuaalisia instrumentteja.

AmpliTube

Tämä studiomusiikin tallennussovellus toimii erittäin hyvin tietokonelaitteilla, kuten iPadilla ja joillakin älypuhelimilla. Se on paras mobiilikitara, basso multi FX -prosessori ja DAW -tallennin. Kun hintalappu on noin 9 dollaria, useimmilla ihmisillä on varaa tähän studiomusiikin tallennussovellukseen. Sovellus toimii kuin todellinen äänitysstudio ja siinä on tarkka viritin. Se on myös yhteensopiva Audiobusin kanssa, joten se on erittäin helppokäyttöinen sovellus.

StudioMini XL -tallennusstudio

StudioMini XL Recording Studion avulla voit muuntaa tietokoneesi tehokkaaksi ja erittäin helppokäyttöiseksi mobiilitallennusstudioksi. Jotkin tämän sovelluksen tarjoamista ominaisuuksista sisältävät silmukkaisia ​​lyöntejä, helppokäyttöisen käyttöliittymän ja tehokkaan tallentimen.

GuitarToolkit

GuitarToolkit sisältää sointuja, arpeggioita, metronomia, vaakoja ja virittimen, joten se on helppokäyttöinen ja erittäin tehokas studiotallennussovellus kaikentasoisille muusikoille. Miksi valita tämä sovellus eikä mikään muu auttamaan musiikin tallentamisessa? Tässä on muutamia etuja, joita saat GuitarToolkitin käytöstä.

• Tukee monenlaisia ​​kielisoittimia
• Hyödyllinen arpeggioiden ja vaakojen suunnittelussa
• Valmistele kitarasi studiotallennukseen
• Siinä on sointuja, metronomi ja viritin
• Auttaa tekemään tavallisesta kitaraäänestä uskomattoman