Sovellusten kehittäminen on edennyt pitkälle. Nykyään on olemassa sovelluksia, joita voidaan käyttää kaikenlaisissa tilanteissa, mukaan lukien auttavat sinua pitämään ympäristön puhtaana. Sovellusten hyödyntäminen kodin siistinä pitämisessä auttaa sinua saamaan sen järjestykseen ja vähentää myös tärkeiden tehtävien unohtamisen riskiä. Se, että se tekee siivoamisesta ja järjestämisestä paljon hauskempaa, tarkoittaa myös sitä, että se on hyödyllinen tilanteissa, joissa saatat tarvita ylimääräistä motivaatiota kodin siistinä pitämisessä. Joitakin sovelluksia, joita voidaan käyttää tähän, ovat:

Kotirutiinit

Jos sinulla on yleensä vaikeuksia suunnitella kodin siivousta, tämä on yksi parhaista sovelluksista, joita voit käyttää. Se pohjimmiltaan auttaa sinua jakamaan kodin useille vyöhykkeille. Voit sitten määrittää kullekin vyöhykkeelle ajan, jolloin sovellus antaa sinulle muistutuksen kyseisen alueen puhdistamisesta. Tämä auttaa pitämään kotisi siistinä, vaikka tekemistä olisi paljon. Tämä sovellus on helppokäyttöinen ja kannattaa ladata.

Motivoidut äidit

Talon siistinä pitäminen vaatii yleensä paljon sitoutumista. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Tämä sovellus auttaa sinua pysymään motivoituneena kodin siivoamisessa helpottamalla tehtäväluettelon laatimista. Se ilmoittaa sinulle, kun on aika suorittaa tietty tehtävä, jonka voit sitten ylittää luettelosta, kun olet tehnyt sen. Voit luoda toistuvia muistutuksia niistä tehtävistä, jotka sinun on tehtävä säännöllisesti.

Vihreä kiilto

Myrkyllisten kemikaalien käyttäminen saattaa tehdä kodistasi siistin, mutta perheen pitkän aikavälin terveydestä. Green Shine -sovelluksen avulla saat käyttöösi paljon tietoa kodin eri osien tehokkaasta puhdistamisesta ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Sovelluksen ehdotukset ovat käytännöllisiä ja helppoja toteuttaa.

Cozi -perheen järjestäjä

Useimmat ihmiset ajattelevat, että äideillä ei ole paljon tekemistä kotona, vaikka tosiasia on, että he ovat joitakin vilkkaimmista ihmisistä ympärillä. Tämän sovelluksen avulla voit järjestää päivän aikana suoritettavat toimet, mukaan lukien erilaiset kotityöt.

BrightNest

Tämä sovellus tarjoaa tietoa siitä, miten koti voidaan järjestää paremmin riippuen muuttujista, kuten lemmikkien tai lasten läsnäolosta kotona. Näin sinun on helpompi siivota koti myöhemmin.

Chorma

Jos asut muiden talossa olevien ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut jakamaan kotitöitä, tämä sovellus on hauska tapa tehdä se. Sen avulla voit luoda luettelon tehtävistä, jotka on suoritettava, ja jakaa ne sitten muille kotitalouksille. Tämä on loistava tapa kannustaa muita ihmisiä osallistumaan kodin siivoukseen.
Nämä sovellukset ovat joko ilmaisia ​​tai erittäin halpoja. Jos lataat minkä tahansa, on helpompi seurata kotisi tai työhuoneesi siivoustöitä.