Jos sinulla on kyky työskennellä joskus kotoa käsin, sinulla on onni olla tuottava ja silti ympäröidä olentojesi mukavuudet: kupit teetä, lempimusiikkisi … jopa suosikki -TV -ohjelmasi, jos pystyt työskentelemään katsomassa niitä. Se tarkoittaa myös sitä, että voit nojata sohvalle ja nauttia olostasi täydellisesti.

Ainoa ongelma on kuitenkin se, että sohvalla työskenteleminen ei ole aina niin mukavaa tai helppoa kuin luulisi sen olevan. Tietokoneen ääressä istuminen tarkoittaa usein kyyristymistä itsesi yli tai käpertymistä kannettavan tietokoneen ympärille, jotta voit saada hyvän kuvan näytöstä. Vaihdat jatkuvasti paikan päällä yrittääksesi välttää häikäisyä, ja kun se ei ole ongelma, olet todennäköisesti tekemisissä kannettavan tietokoneen kuumenemisen ja polttamisen kanssa.

Mikä on ratkaisu? Mikä on paras tapa työskennellä makuuasennossa?

Kierrosalustat

Vaihtoehtoja on muutamia, mutta yksi houkuttelevimmista on yrittää työskennellä sylissä. Tämä on pohjimmiltaan kiinteä pinta, jonka alla on tyyny, jonka lepäät sylissäsi. Tämä ei ainoastaan ​​anna tasaiselle pinnalle nojata, vaan se poistaa tietokoneen kuuman pohjan sylistäsi (jossa se voi tuhota kykysi toistaa) ja mahdollistaa ristin jalat. Joissakin on jopa teepidikkeitä…

Ne eivät silti ole ihanteellisia. Usein sylinterilokerot eivät ole riittävän suuria, jotta ne mahtuvat kannettavaan tietokoneeseen mukavasti, ne voivat olla joskus liukuvia, ja niillä on edelleen samat ongelmat näytön saamisessa pään korkeudelle. Onneksi ne ovat tarpeeksi halpoja, jotta voit kokeilla yhtä ja sitten selvittää, toimiiko se sinulle tuhlaamatta liikaa rahaa.

Eri laitteet

Nykyään on runsaasti erilaisia ​​laitteita, joita voit käyttää sylissäsi kannettavan tietokoneen sijasta. Yksi vaihtoehto on tabletti. Jos et aio kirjoittaa raskaasti, voit käyttää taulutietokonetta verkkosivujen selaamiseen, sähköpostiviesteihin vastaamiseen tai tutkimukseen. IPad tai jotain vastaavaa mahtuu mukavasti yhteen tai kahteen käteen, ja sitä voidaan pitää kädessäsi työskennellessäsi ikään kuin lukisit lehteä.

Surface Pro 3 on myös mielenkiintoinen laite sylissäsi työskentelyyn. Tämä on tabletti/kannettava tietokonehybridi, jolla on täysi tietokoneen toiminnallisuus kannettavan tietokoneen muodossa. Aiempia malleja kritisoitiin siitä, etteivät ne olleet “kierrettäviä”, mutta tämä uusi versio on selvästi parempi minkä tahansa kulmaan siirrettävän jalustan ja vakaamman napsautettavan näppäimistön ansiosta. Tämä uusi laite on monella tapaa parempi kuin tavallinen kannettava tietokone, kun se tulee työskentelemään mukavasti sylissäsi. Ensinnäkin se, että näyttö kuumenee näppäimistön sijasta, tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä. Samaan aikaan jalkatuen ja napsautettavan näppäimistön yhdistelmä mahdollistaa itse asiassa enemmän yhdistelmiä ja asentoja-voit esimerkiksi istua polvet ylhäällä ja seistä tietokone niiden päällä samalla, kun näppäimistö on jalat alaspäin.

Bluetooth -näppäimistöt

Toinen vaihtoehto on käyttää Bluetooth -näppäimistöjä, joiden avulla voit kirjoittaa näppäimistöllä, joka on eri paikassa kuin näyttö. Kytke kannettava tietokone televisioon, ja tämä voi itse asiassa olla erittäin mukava tapa työskennellä.

Huonekalut

Lopuksi voit aina katsoa ja yrittää hankkia huonekaluja, jotka helpottavat kannettavan tietokoneen käyttöä. Leikkaussohva, jossa on esimerkiksi kulma tai pieni sohvapöytä, voi vaikuttaa sohvaasi käsiteltäessä.