Juhlien järjestäminen voi olla hauskaa ja jännittävää. Mutta bileiden suunnitteluun ja valmisteluun on todella panostettava paljon. On hyvä, että sovellukset ovat täällä pelastaakseen päivän. On olemassa useita älypuhelinsovelluksia, joita voidaan käyttää kaikkien aikojen parhaiden juhlien suunnitteluun ja valmistautumiseen. Tässä on muutamia upeita esimerkkejä:

Evernote

Evernote on suosittu sovellus tapahtumien järjestäjien ja juhlien suunnittelijoiden keskuudessa. Se on sovellus, jonka avulla voit tallentaa lukuisia muistiinpanoja, mukaan lukien lyhyet ja yksityiskohtaiset muistiinpanot. Jos joku ajattelee yksinkertaista ajatusta, hän voi kirjoittaa sen muistiin, jotta hän ei unohtaisi sitä. Jos hän sattuu tekemään tutkimusta eri toiminnoista ja juhlavuokrauksista, hän voi myös kirjoittaa ne muistiin. Evernoten avulla käyttäjät voivat myös jakaa nämä tallennetut muistiinpanot muille henkilöille, jotka saattavat olla mukana suunnittelussa.

Pro Party Planner

Pro Party Planner on toinen hyvä sovellus harkita. Sovelluksessa on lukuisia ominaisuuksia, kuten vierailijaluettelot, tehtävien siirtäminen, juhlien aikajanan katseluohjelma, kaaviontekijät ja paljon muuta. Lukuisten ominaisuuksiensa vuoksi saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin käyttäjä tutustuu sovellukseen. Mutta kun käyttäjät hallitsevat sovelluksen käytön, he voivat helposti perustaa juhlia. Olipa juhlat pieniä tai suuria, Pro Party Plannerista voi olla paljon hyötyä.

PitchIn

Juhlasuunnittelijat tarvitsevat mahdollisimman paljon apua varmistaakseen, että juhlasuunnitelmat toteutetaan oikein. Tehtävien siirtäminen on erittäin tärkeä osa juhlien suunnittelua, ja PitchIn on sovellus, joka voi auttaa tässä. PitchInin käyttäjät voivat helposti tehdä tehtävälistoja ja jakaa ne puoluejoukkueen kaikkien kesken. Heti kun joku suorittaa hänelle annetun tehtävän, siitä ilmoitetaan ryhmänjohtajalle. PitchIn voi auttaa juhlisuunnittelijoita varmistamaan, että jokainen tiettyyn tehtävään uskottu henkilö noudattaa asianmukaisesti.

Yksinkertainen Soiree

Simple Soiree on sovellus, joka voi olla juhlasuunnittelijan ystävä. Kiinnostuneille käyttäjille olisi lohdullista tietää, että juhlasuunnittelija auttoi kehittämään tätä sovellusta. Simple Soiree auttaa juhlien suunnittelijoita järjestämään ostoslistansa, vieraslistat ja muut tarvittavat muistiinpanot. Nämä asiakirjat voidaan myös viedä käyttäjien sähköpostiin helposti. Tästä sovelluksesta voi olla suurta hyötyä erityisesti kutsujen lähettämisen kanssa.

Pepperplate

Juhlien tarjoilujen suunnittelu kuulostaa paljon helpommalta kuin se on. Pepperplaten avulla juhlasuunnittelijat voivat kuitenkin helposti päättää, mitä ruokia tarjoillaan. Pepperplate sisältää suuren kokoelman juhlareseptejä. Jotkut on helppo valmistaa, toiset ovat melko yksinkertaisia, kun taas jotkut vaativat paljon ainesosia ja ruoanlaitto -taitoja. Juhlaruokien kaikkien ainesosien valmistaminen kestää yleensä päiviä ja joskus jopa kuukausia. Pepperplate voi kuitenkin auttaa vähentämään tätä aikaa.

Nämä ovat vain muutamia lukuisista sovelluksista, jotka auttavat juhlien suunnittelussa. Juhlien suunnittelu ei saa koskaan olla niin stressaavaa kuin jotkut ihmiset kokevat sen. Älypuhelinsovellusten avulla juhlasuunnittelijat voivat varmasti järjestää upeat juhlat minimaalisella vaivalla.